svētdiena, 2011. gada 2. oktobris

Saulainais septembris

Nokrita kastanis.
Uz brīdi apklusa
kukaiņi zālēs.
(Bosjo)

Čau, čau saulainajā rudenī!
 
       Septembra mēnesis bija ļoti piesātināts ar visādiem maziem un lieliem notikumiem.  Mēs esam satikušies atkal, vai arī pilnīgi no jauna, iepazinušies, sadraudzējušies un iepazinuši arī sevi "Es un es pats" projekta laikā. Esam noskaidrojuši un pastāstījuši pārējiem, kas ir tās lietas kuras mums garšo, patīk, kādā krāsā ir mūsu acis, mati, esam zīmējuši un gleznojuši savus portretus.
  Šajā mēnesī sākām vingrot kopā ar Lieni - kustoties noskaidrojām kā mēs, mūsu rokas, kājas, muguras, pēdas, kakli, pirksti visādīgi lokās.  Vēl mākslas projekta ietvaros  izveidojām krāsainu visu Bērnu Mājas bērnu auguma lineālu, kurš nu jau ir varen garš- apņem veselas trīs sienas orandžajā dabas stūrī. 
    Daudzi Bērnu Mājas iemītnieki šomēnes svinēja dzimšanas dienas. Jubilārus mēs visādi sveicām un svētku sajūtas apņemtas bija jo daudzas dienas. Atkal esam sākuši sūtīt vēstules, apsveikumus, dāvanas un arī pašu veidotas zivis pa Bērnu Mājas pastu. 
     Vēl mēs muzicējam, dziedam un dejojam kopā ar Ilgu un arī tāpat vien izpildam visu iemīļotās pirkstiņ-plaukstiņ-rociņ dziesmas par krokodīlu, auto, gliemezīti, kazlēniņu, kaķīti un lielu kuģi, kas brauc rudens vētrā. 
   Tas arī šoreiz viss, lai arī tas ir tikai mazliet no tā daudzā viskautkā, kas mums septembrī ļoti patika.

Vairāk bildes šeit.

Skriešanās sacensības



Bērnu Mājas bērnu augumu lineāls

"Akmentiņ lec laukā! "

Smilšu saldējumu kiosks

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru